Sportkamp zomer 2016 Nero’s Hoeilaart

Nero’s Badmintonclub Hoeilaart organiseert tijdens de eerste week van zomervakantie een 5-daags badmintonsportkamp voor jongeren vanaf 6 jaar. Naast badminton voor beginners en gevorderden komen ook traditionele omnisporten, zwemmen en tal van andere leuke activiteiten aan bod. De activiteiten zijn aangepast aan iedere leeftijd en worden gecoördineerd door gediplomeerde lesgevers en ervaren sportmonitors.

Het badmintonsportkamp gaat door van 4 t.e.m. 8 juli 2016 van 9u tot 16u in de Gemeentelijke Sporthal, Koldamstraat 9a te 1560 Hoeilaart. Opvang aan 15€ is voorzien vanaf 8u15 en tot 17u30.  Deelnameprijs bedraagt 90€, leden Nero’s BC Hoeilaart betalen 80€ en vanaf het tweede kind is er een korting van 5€.  Ook verminderd tarief voor inwoners Hoeilaart met gezinsinkomen onder bepaalde grens.

Voor meer informatie klik hier en voor inschrijvingen kan je terecht op de website http://www.nerobc.be (doorklikken naar jeugd – sportkampen – schrijf je hier in). Inschrijven kan tot 26 juni 2016.