Recreanten

Badminton Vlaanderen  biedt met ‘Start 2 Badminton’ de mogelijkheid om als club jaarlijks een reeks van vijf gratis trainingen (duur = 1 uur per les) in te richten, speciaal voor recreanten die met badminton willen leren kennismaken of voor hen die hun techniek of tactiek willen bijschaven. Je kan een tweede aanvraag doen, specifiek voor nieuwe leden.

Je dient enkel een groep geïnteresseerde recreanten te vinden (aantal bij voorkeur tussen 10 en 20) en het aanvraagformulier in te vullen en door te sturen naar elien.biebaut@badmintonvlaanderen.be. Deelnemers aan de trainingen hoeven geen lid te zijn. Je kan dit aanbod dus ook gebruiken om nieuwe leden aan te werven.

Beschikt jouw club zelf over een gediplomeerde trainer, dan kan je deze uiteraard inschakelen, zoniet gaat Badminton Vlaanderen voor jou op zoek naar een gediplomeerde trainer.

Na afloop van de initiatielessen vraagt Badminton Vlaanderen enkele facturen op (bv: aankoop shuttles, aankoop sportmateriaal, huur van de sportzaal, …) om de subsidie te verantwoorden in onze boekhouding.

Clubs die nog geen lid van Badminton Vlaanderen zijn en een lidmaatschap overwegen, kunnen ook van dit aanbod genieten.