Tornooien

Eens deelnemen aan een tornooi kan een enorme meevaller zijn voor de ene en een ontnuchtering, tegenvaller voor de andere. Als je echt van badminton houdt dan kan het nooit tegenvallen en is iedere tegenvaller een bron van energie om nog harder te trainen. Deelnemen aan een tornooi geeft een kick! 

Op de website van Badminton Vlaanderen kan je een apart hoofdstuk enkel en alleen over tornooien terugvinden. Hieronder staan zaken zoals de kalender en een zoekgedeelte. Als je eenmaal een geschikt tornooi gevonden hebt via de kalender of de zoekfunctie, kan je hiervoor inschrijven. Dit doe je als volgt.

  • Klik op het desbetreffende tornooi.
  • ‘Klik hier om in te schrijven’ of het tabblad ‘Inschrijven’ aanklikken.
  • Eventueel inloggen, als dit voordien nog niet gebeurd was.  Als dit je eerste keer is, dien je je waarschijnlijk eerst te registreren. Druk in dat geval op ‘Registreren’. Je dient hiervoor je lidnummer te kennen.
  • Kies de onderdelen aan dewelke je wenst deel te nemen en vink onderaan ‘Ik ga akkoord met het toernooireglement’ aan. Dit laatste kan je aanklikken om nog eens te raadplegen of kan je vinden op het tabblad ‘Reglement’ van het desbetreffende tornooi. Vervolgens druk je op ‘Opslaan’.
  • Veel succes!