Antwerps badmintonfestival op 3 en 4 december

Op zaterdag 3 en zondag 4 december 2016 gaat het Antwerps Badmintonfestival door te Berchem. Het evenement staat volledig in het teken van de recreatieve sporter en iedereen kan hieraan deelnemen.

Deelnemers kunnen zich inschrijven per halve dag, waarbij ze minstens 5 wedstrijden spelen van maximum 10 minuten. Er worden verschillende reeksen ingericht, zowel in de voor- als de namiddag en dit op zaterdag en zondag. De deelnameprijs bedraagt € 3 per discipline/persoon, inclusief verzekering. Daarnaast krijgen deelnemers ook nog een aandenken en een drankje.

Voorinschrijven is noodzakelijk en kan van woensdag 2 november tot en met woensdag 30 november 2016. Inschrijven kan via de website van stad Antwerpen of telefonisch tijdens de kantooruren via 03/338 97 84.

Er zijn prijzen voor de winnaar van elke reeks en per halve dag worden er ook vijf prijzen verloot onder alle deelnemers. Voor meer informatie en de flyer kan je terecht op onze Badminton Vlaanderen website en op bijgevoegd promotiemateriaal. We hopen van harte dat jullie er bij kunnen zijn op het badmintonfestival.